lauantai 25. helmikuuta 2017

Ruunaa Race SM-kilpailu 17-19.2.2017

Juhan vuoro oli osallistua Ruunaalla järjestettäviin MD-matkojen SM kilpailuihin. Matka oli MD4 tänä vuonna 3 x 33km. Valjakossa juoksivat tuttuun tapaan Manta, Aatu, Ronja ja Ukko. Hilma oli jälleen lainassa Petran valjakossa. Ukkohallan kilpailujen jälkeen treenaaminen on ollut todella vähäistä, joten mukaan lähdettiin hakemaan ehjää suoritusta koirille. Oman mausteensa toi Mantan kisaa edeltäneenä päivänä alkaneet juoksut.
Koirat toimivat erittäin tasaisesti ja kaikki työskentelivät ahkerasti. Manta juoksuista huolimatta veti porukan johdossa kaikki kolme päivää epäröimättä. Juha oli tyytyväinen valjakon tasaiseen etenemiseen, vauhti jäi nopeimmista, mutta jälleen koko matka mentiin hienosti eteenpäin.
Sijoitus oli lopulta 5/7 ja tuloksena valjakon koirille Rek 2.
Eemeli juoksi Jannen valjakossa hienosti hopealle ja tuloksena REK 1. Petra oli Pronssilla valjakossaan Pyry ja Hilma, heillä myös REK 2.
Kisakausi saattaa olla meidän osalta tässä tänä talvena. Manta astutetaan ja pentuja odotellaan huhtikuun lopussa. Olen enemmän kuin tyytyväinen tämän talven tuloksiin. Astrig Lingren pentue on osoittanut erinomaista työskentely tahtoa ja taitoa. Kun viidestä elossa olevasta pennusta kolme on suorittanut kaksi puolipitkänmatkan kilpailua kaksivuotiaana, ei voi olla kuin tyytyväinen! Jatkoa odotellessa.

 kolmas startti, kuva Sari Kinnunen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti