keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Ukkohalla-Paljakka Ajot 14.1.17

Osallistuimme Tammikuussa Ukkohalla-Paljakka ajoihin Hyrynsalmella. Matkana on 32km x2 ja luokka neljän koiran MD2. Ajajana tälle kertaa Reetta.  Valjakossa Manta, Aatu, Ronja ja Ukko. Hilma oli lainassa Petran valjakossa.
Koirien treenimäärään emme ole tänä talvena olleet lainkaan tyytyväisiä. Monet suunnitelmamme ovat menneet pieleen ja huonot kelit erityiseti jäätiköt ovat vaiheuttaneet harjoittelua. Päätimme kuitenkin lähteä kokeneella porukalla taivaltamaan urakkaa.
Ensimmäin pätkä Ukkohallasta sujui helpolla. Kokeneiden ja motivoituneiden koirien kanssa eteneminen on nautinto. Katselin uralla monien taisteluita, kun he joutuivat vetämään koiriaan penkasta, käästelemään eteenpäin jne ja nautin kokeneesta porukastani. Me etenimme tasaisesti ja koirat tiesivät hyvin, mitä tehdä. Manta ja Aatu kärjessä vetivät porukkaa ja erityisen ilahduttva oli Ronja, joka koko matkan piti liinat tiukalla, eikä nuoresta iästään huolimatta keskittynyt mihinkään muuhun.
Takaisinpäin olikin ensimmäiset 10km nousua. Ja siinä kokeiltiin totisesti ajajan kuntoa. Aatu kyllästyi mateluun ja Ukko sai hommakseen johdon Mantan rinnalla. Maaliin päästiin kuitenkin iloisina ja tyytyväsinä.

Sijoitus oli 13 ja aika 1. kierros 3:21:23 2. kierros 3:42:52 Yht.aika 7:04:15  REK 2

Taas yksi hieno kokemus enemmän! 

Kavateistamme Ataciara Vaahteramäen Eemeli juoksi Jannen valjakossa ja Ataciara Katto-Kassinen Petran valjakossa. Eemelille Rek 1 tulos Ja Pyrylle ja Hilmalle  Rek 2. Olen niin iloinen ja tyytyväinen että Mantan pennuista kolme oli kilpailuissa ja suoriutui vielä näin loistavasti. Aika sakki :)



Reetta, Aatu, Manta, Ronja ja Ukko

Petra, Nagli, Pyry ja Hilma
Janne, Eemeli, Kira, Tutan ja Ava


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti