lauantai 13. helmikuuta 2016

Ruuhirod 2016

Juha osallistui Ruuhirodilla MD6 luokkaan viidedellä koiralla. Matka oli säästä johtuen tänä vuonna 3x25km tavallisen 4x20km sijaan. Hieno kokemus kaikkine kommelluksineen.
Erityisen tyytyväisiä olemme tietysti pikku Ronjan (Ataciara Ronja Ryövärintytär) suoritukseen. Juuri 18kk täyttänyt nuori neiti juoksi koko matkan ilam minkäänlaisia ongelmia.
Manta teki tapansa mukaan hienoa työtä johdossa ja Aatusta on kasvanut sen rinnalle loistava johtaja. Ikävää on tietysti Hilman ontuminen. Hilma juoksi ensimmäisen kierroksen hieman vaisusti ja toisen kierroksen alussa kieltäytyi työstä. Tämä on hyvin epätyypillistä Hilmalle, joka yleensä valjakossa tekee tasaista työtä. Hilma varoi toista etujalkaansa ja vietti toisen kierroksen rekipussissa.
Juha ja muutama muu valjakko eksyivät uralta toisella kierroksella ja matkaa kertyi 25km sijaan 31km ja aikaa meni luonnollisesti reittiä etsiessä paljon.
Kolmannelle kierrokselle Juha lähti neljällä koiralla ilman Hilmaa joka jäi lepäämään. Kierros sujui mukavasti ja koirat toimivat hyvin.
Paljon tuli kokemusta erilaisista tilanteista eikä Hilmakaan ontunut enää kotona eli toivottavasti vain jotakin pientä.
Kotona lumitilanne on ollut onneton. Pihat ja tiet jäätiköllä eli koirat ovat saaneet aivan liian vähän treeniä. Toivottavasti jotain saadaan tehtyä, jotta Ruunaalle vielä päästäisiin.

Lähdössä, kuva Minna Huuhtanen

ensimmäinen maaliintulo Kuva Sari Kinnunen



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti