keskiviikko 2. marraskuuta 2022

Sohvin seitsemän ihmettä

Pentulaatikossa tuhisee tällä hetkellä seitsemän hyväkuntoista malamuutin pentua ja yksi onnellinen äiti. Yllätys, josta ei ollut mitään aavistusta vielä viikko sitten. En olisi ikinä uskonut että näinkin voi käydä!

Sohvi on ollut ystäviemme luona vajaan kuukauden testaamassa uutta kotia Akiva-uroksen seurana ja kaverina. Sain viestin että kaikki ei varmaan ole kunnossa, kun maha on kova pallo. No Juha kävi heti asian tarkastamassa ja totesi heti että viimeisillään tiineenä. No Sohvi eläinlääkäriin, joka totesi saman ja otti vielä röntgeninkin.

Siivosin pentuhuoneen ja pesin laatikon, Sohvi tuli tänne ja eilen illalla sai viisi tyttöä ja kaksi poikaa. Kaikki voivat hyvin.

Sohvilla on ollut hyvin värittömät juoksut iän myötä ja luulin ne reilu 9vkoa sitten havainneeni ajoissa, kun Cosmon nenä sen takapäästä huomasin ja ne erotin. Näin ei sitten kuitenkaan ollut, mikä on nyt selvää.

Onneksi isästä ei ole epäilystä, ainoa uros, jonka kanssa Sohvi on ollut ilman ihmisiä pariin vuoteen. Meidän riehuvat pojat, kun eivät sen mieleen ole koskaan olleet. Cosmo on lauman ainoa uros, joka ei kilju ja huuda juoksujen alusta, vaan silloin kun suunnitellunkin nartun sai, astui kerran, eikä ollut muuten lainkaan kiinnostunut tytöstä.

Sohvin silmätulos on vanhentunut, mutta kaksi kertaa se on terveeksi tutkittu ja käydään muutaman viikon päästä uusimassa. Muuten yhdistelmä on onneksi hyvinkin mukava. Terveet, erittäin hyväluonteiset vanhemmat ja toisiaan tukevat rakenteet.

Neatut Ubuqtuq Amanga (Sohvi) & Fi Mva Ataciara Nightcrawler (Cosmo)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti